Colocation
Colocation
U heeft al een eigen server maar wilt wel gebruik maken van onze uplinks, ons netwerk en services, oftewel server colocation? Plaats dan uw apparatuur bij ons in het datacentrum. Het merk van uw server maakt niet uit. IBM, Dell, HP, Apple, zolang de server maar geschikt is voor een 19inch cabinet.

Als u kiest voor dedicated colocation dan kunt u gebruik maken van een eigen gehuurde serverkast om uw server in te plaatsen. Deze kast wordt dan niet gedeeld met andere klanten. Als u gebruik maakt van onze shared colocation dienst dan profiteert u van voordelige ruimte-, stroom- en beveiligingstarieven. Onder onze begeleiding kunt u bij uw eigen server terecht.

Het beheren van een server is een serieuze zaak. Immers de server moet 24 uur 365 dagen per jaar werken voor u en uw klanten. Daarom is het van groot belang dat u een locatie kiest waarbij u zeker bent van service en ondersteuning. Door de nauwe samenwerking met onze partner Prosoft ICT, gevestigd in het zelfde pand, kunt u rekenen op een hoogwaardige en snelle service door gecertificeerde specialisten.
shared en dedicated colocation
Virtual server hosting
Online secure backup
contact | algemene voorwaarden | partners | ©Prosoft ICT BV 2008