Online Secure Backup

Online Secure Backup met StoreITremote
Data is uw belangrijkste bedrijfsmiddel. Zonder klantinformatie, ordergegevens en/of product data kunt u tenslotte uw activiteiten niet uitvoeren. Sterker nog: stelt u zich eens voor dat u uw bedrijfsdata volledig of gedeeltelijk kwijtraakt.

StoreITremote biedt in één keer dé oplossing voor alle backupproblemen. De oplossing voorziet al uw computers, waar ze ook staan, van een backup. Het backupproces verloopt via het internet naar een externe locatie of lokaal binnen een Local Area Network (LAN). De oplossing werkt volledig automatisch, is ongekend eenvoudig te beheren en ondersteunt verschillende besturingssystemen.

StoreITremote zorgt zo voor het rustige gevoel dat uw data te allen tijde veilig opgeborgen is. Deze software voor automatische online en lokale backup en recovery van bedrijfsdata op disk biedt alle functionaliteit die u nodig heeft voor betrouwbare backups. En uiteraard voor het terughalen van data na een storing of calamiteit. Bovendien profiteert u met StoreITremote van service en ondersteuning die geen enkele andere leverancier biedt. Overtuig uzelf.

De voordelen van online secure backup
Natuurlijk brengt het backuppen van kritieke data met StoreITremote's Online Backup Client verschillende voordelen met zich mee:
» Veilige backups zonder omkijken, alle bedrijfskritische data maximaal beveiligd
» Eenvoudig beheer resulteert in lagere kosten
» Plug & play – de oplossing is direct in te zetten, dus zonder complexe installatieprocedure
» Te implementeren op ieder hardwareplatform
» 24x7 beschikbaarheid - u kunt altijd en overal via het internet bij uw data
» Optimale support – u kunt te allen tijde een beroep doen op specialisten
» Snelle en gegarandeerde disaster recovery, data wordt buiten het kantoor bewaard en is snel terug te halen na een calamiteit
» Ondersteuning Microsoft Windows, Linux en Mac OS X-clients
» Ondersteuning van MS Exchange en SQL
» Maximale veiligheid door authenticatie, SSL en 256-bits AES encryptie
shared en dedicated colocation
Virtual server hosting
Online secure backup
contact | algemene voorwaarden | partners | ©Prosoft ICT BV 2008